“Κοπή πίτας” & ομιλία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδη σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Παλλήνης

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δήμου Παλλήνης έκοψε την παραδοσιακή πίτα και αμέσως μετά ακολούθησε πολιτική ομιλία του αντιπροέδρου του κόμματος, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, εν μέσω επευφημιών και συχνών διακοπών από το πυκνό ακροατήριο της αίθουσας.  


Η ομιλία του κ. Α. Γεωργιάδη περιστράφηκε στην πολιτική επικαιρότητα εν μέσω σκληρής κριτικής προς την κυβέρνηση και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, κ. Αλ. Τσίπρα. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την πεποίθηση του ότι “το κόμμα μας θα κόψει το νήμα της αυτοδυναμίας, θα σχηματίσει κυβέρνηση και θα επιδοθεί στο συμμάζεμα της χώρας…”

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι τρείς πρώην τοπικοί Πρόεδροι της Ν.Δ., Ανθούσας κ. Αλ. Ευαγγέλου, Γέρακα κ. Χρ. Χουλιάρας και Παλλήνης κ. Αργ. Βασιλόπουλος προσέφεραν στον κ. Α. Γεωργιάδη πλακέτα με«τιμητικό γνωμικό».

Αναφερόμενος ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης κ. Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης στην πρώτη πολιτική εκδήλωση του κόμματος εντός του Δήμου Παλλήνης, είπε μεταξύ άλλων ότι “η παρουσία των φίλων και μελών της οργάνωσης μας στην εκδήλωση «κοπής της πίτας» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε -δήλωσε ο κ. Τρ. Κουτσικούρης- δημόσια τόσο τους φίλους, μέλη και βουλευτές της περιφέρειας μας για το ηχηρό παρών τους στην εκδήλωση μας, όσο και τον Αντιπρόεδρο του κόμματος μας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για την εξαιρετική και «ανατρεπτική» πολιτική του εισήγηση-ομιλία.

Θέλω να πιστεύω πως στην κοπή πίτας του 2019 θα αναφερόμαστε στους καινούργιους ορίζοντες, που αξίζουν στην Ελλάδα μας και ότι στον ίδιο χρόνο, –κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, κ. Τριαντ. Κουτσικούρης- οι αυτοδιοικητικές μας επιλογές θα διαμορφώσουν τη νέα «σελίδα» που όλοι περιμένουμε στο Δήμο μας.”

Στην εκδήλωση, παρέστησαν,

οι Βουλευτές του κόμματος, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάσης Μπούρας, Βασίλης Οικονόμου,

ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, Άρης Βίτσιος,

ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός, Π. Δούκας, ο πρ. βουλευτής, Ν. Καντερές, ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτριος Τσανικλίδης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ., κ. Νίκος Σοφιανός,

ο πρ. Δήμαρχος Παλλήνης, Σπ. Κωνσταντάς,

ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης,

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παλλήνης, Γ. Χαλκίδης, Γ. Καρατζάς, Γ. Μουρτζιάπης, Π. Κάλανδρος, Μ. Γρατσία

και ο δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, Γιάννης Σαμέλης.