Αύριο, Τετάρτη, στη Νέα Μάκρη, η κηδεία του Τζίμη Πανούση

Τζίμης Πανούσης

Αύριο, Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, ώρα 14:00 κηδεύεται στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης ο εμβληματικός καλλιτέχνης, Τζίμης Πανούσης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.


Ο Πανούσης εξέπνευσε καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” το περασμένο Σάββατο μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε στο σπίτι του.

Τότε ο Τζιμάκος είχε μιλήσει στους θαυμαστές του για την περιπέτεια της υγείας του μέσα από την ιστοσελίδα του με μία λιτή και αθυρόστομη ανακοίνωση.

«Πήγα για τρίτη φορά στον άλλο κόσμο και δεν μου άρεσε καθόλου!

Χωρίς σκηνικά, απέραντη μοναξιά και μύριζε αλβανική φούντα. Κάθισα ένα τέταρτο και όπου φύγει φύγει πίσω στο μπουρδέλο.

Σε καμιά δεκαριά μέρες επιστρέφω στις πίστες!!! (Πρώτα ο γιατρός)» είχε γραψει.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα είχε ανακοινώνει ότι η τελευταία του παράσταση στο Κύτταρο δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αιφνίδιου θανάτου που αναβλήθηκε επ ‘ αόριστον και καλούσε τους θαυμαστές του στην παράσταση που θα «ανέβαζε» τον Μάρτιο…

Ο Τζίμης Πανούσης μετά την ανάρρωση του από το καρδιακό επεισόδιο, προετοίμαζε την επανεμφάνιση του  στο Κύτταρο Αχαρνών & Ηπείρου τα ΠαρασκευοΣάββατα του Μαρτίου  με το “γελοιόδραμα” όπως ο ίδιος είχε τιτλοφορήσει το νέο πρόγραμμα του 

Ο “Νεολόγος” είχε παραλάβει το σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί και το οποίο τελειώνει με την προτροπή του Τζίμη Πανούση, “Να μη λείψει κανείς…!”  Δυστυχώς το παιχνίδι της μοίρας του επιφύλαξε τραγική εξέλιξη. Λείπει ο ίδιος και και θα μας λείπει για πάντα! 

«Όλοι οι χαζοί μπορούμε!».

Ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης μετά την αρχαία κωμωδία στην Επίδαυρο και το Ηρώδειο συνεχίζει με σύγχρονη τραγωδία στο Κύτταρο Αχαρνών & Ηπείρου τα ΠαρασκευοΣάββατα του Μαρτίου με το γελοιόδραμα «Όλοι οι χαζοί μπορούμε!».

Μαζί του το ροκ κουαρτέτο “Πεταμένα Λεφτά”. Γέλια γέλια γέλια ασυγκράτητα γέλια με τον αριστεροειδή που πέρασε Σύριζα στην αριστερά και δεν την ακούμπησε να λεηλατεί την Ελλάδα και να την αποτελειώνει μετά τον τυφώνα «Γιωργάκη» και με τις ψόφιες κατσίκες του γείτονα που συνεχίζουν ως ματιασμένα ζόμπι να μασάνε ταραμά!

Μη γλείψει κανείς!