Συνεργασία Μαρινόπουλος – Κωτσόβολος στο Carrefour Γέρακα

Μαρινόπουλος & Κωτσόβολος προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία τριών shop-in-shop σημείων πώλησης της Κωτσόβολος σε ισάριθμα καταστήματα Carrefour της Αττικής.

Συγκεκριμένα, στα υπερμάρκετ Carrefour στο Γέρακα, στο Μαρούσι και τον Άλιμο, διαμορφώνονται εξειδικευμένα νέα καταστήματα shop-in shop ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών της εταιρείας Κωτσόβολος.

Πλέον, οι πελάτες των συγκεκριμένων καταστημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν στους νέους χώρους με νέο layout, συσκευές σε ανταγωνιστικές τιμές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Support 360°. Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους συνεργασία στην ελληνική αγορά και μάλιστα μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων λιανεμπορικών επιχειρήσεων της χώρας. To πρώτο κατάστημα της Κωτσόβολος στο υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Απρίλιο, ενώ θα ακολουθήσει η λειτουργία των shop-in-shop καταστημάτων σε Γέρακα και Άλιμο.

Ο Jerome Loubere, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., δήλωσε σχετικά ότι «πρόκειται για μία σύμπραξη που αντανακλά την πρόθεσή μας να επενδύουμε διαρκώς σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων καταναλωτών, με τους οποίους μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης», ενώ ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) Chris Matthews δήλωσε ότι «στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής προσέγγισης της Κωτσόβολος μέσω πολλαπλών καναλιών, τα τρία νέα καταστήματα Κωτσόβολος στα υπερμάρκετ Carrefour θα φέρουν την εξειδίκευση, την ποιότητα, τις υπηρεσίες, τις ανταγωνιστικές τιμές και την ποικιλία των προϊόντων μας σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές».