Διακινούμενες πληροφορίες για προσπάθεια αναβολής της Γ.Σ. της «Ελλάκτωρ»

Πληροφορίες που όμως δεν είναι επιβεβαιωμένες φέρουν τους νέους μετόχους, κ. Γ. Καϋμενάκη και Δ. Μπάκο να επιδιώκουν αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης της «Ελλάκτωρ», η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου 2021.   

Αν, οι διακινούμενες πληροφορίες έχουν βάση, είναι πολύ πιθανό η πλευρά των εφοπλιστών, οι οποίοι πρόσφατα απέκτησαν το δικαίωμα για την απόκτηση ποσοστού μέχρι και 23,3% (από 5% που διαθέτουν σήμερα), να ζητούν περισσότερο χρόνο έως ότου ολοκληρωθούν οι επαφές που χρειάζονται για να διασφαλίσουν τις απαραίτητες «συμμαχίες».

Σημειώνεται, ότι το δικαίωμα που έχουν για την άσκηση δικαιώματος αγοράς του 18,33% της «Ελλάκτωρ» από τους αδελφούς Καλλιτσάντση λήγει στις 12 Ιανουαρίου.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, η φημολογία αυτή να αποσκοπεί και σε «θόλωμα των νερών», για τη δημιουργία εφησυχασμού προς το αντίπαλο στρατόπεδο, δηλαδή τη Reggeborgh Invest, η οποία με τη σειρά της προειδοποιεί πως όσοι επιδιώκουν τυχόν καθυστερήσεις, θα βρεθούν προ των ευθυνών τους για τη ζημία που θα προκαλέσουν στην «Ελλάκτωρ».