Η εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” από σήμερα και πάλι στα περίπτερα

Αριθμός φύλλου 10.923… Αυτό γράφει κάτω από την τίτλο της η “Ελευθεροτυπία”, που από σήμερα βρίσκεται και πάλι στα περίπτερα.  

Η ιστορική εφημερίδα, που πέρασε από σοβαρή περιπέτεια τον τελευταίο χρόνο διακόπτοντας την έκδοσή της, και ουσιαστικά “γέννησε” δυο άλλες εφημερίδες, την “Εφημερίδα των Συντακτών” και τις “6 μέρες”, επιχειρεί ένα δυναμικό comeback.  

“Το ξύπνημα της Ελευθεροτυπίας”, είναι ο τίτλος του άρθρου που υπογράφει ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος και πρωταγωνίστησε στην επιχείρηση επανέκδοσης της εφημερίδας, ενώ ο διευθυντής Βαγγέλης Παναγόπουλος υπόσχεται “χέρι χέρι, εσείς και εμείς”, απευθυνόμενος στο αναγνωστικό κοινό.

Στην ταυτότητα της εφημερίδας εμφανίζονται τα ονόματα των Χρήστου Τεγόπουλου (ιδρυτής), Μάνιας Τεγοπούλου (εκδότριας), Βαγγέλη Παναγόπουλου (διευθυντή), Αριστέας Μπουγάτσου και Φίλιππου Συρίγου (σύμβουλοι έκδοσης), ενώ τις θέσεις των αρχισυντακτών καλύπτουν οι Σ. Αλωνιστιώτου, Β. Δεληπέτρος, Χ. Ζέρβας, Κ. Κυριακόπουλος, Γιώργος Μαρνέλλος, Δ. Νικολακόπουλος.

Το κασέ της εφημερίδας είναι ίδιο με το παραδοσιακό κασέ της “Ελευθεροτυπίας”, που την καθιέρωσε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ στην τελευταία σελίδα γράφουν ο Φίλιππος Συρίγος και ο Νίκος Ζαχαριάδης.