Εκτός ΚΙΝ.ΑΛ ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜ.ΑΡ

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο Βουλευτής, Αθ. Θεοχαρόπουλος τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η στάση του κ. Αθ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Επίσης με απόφαση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.”

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ώρες, η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η απόφαση εγκρίθηκε με ποσοστό 70%, καθώς 11 μέλη ψήφισαν «ναι» και 5 «κατά».

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρότεινε την υπερψήφιση από την πλειοψηφία και την αποχή ή τη δήλωση «παρών» από τη μειοψηφία, υπενθυμίζοντας την τελευταία απόφαση του κόμματος να συνδεθεί η ψήφος με τον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών και σημειώνοντας ότι η ψήφιση της Συμφωνίας είναι πατριωτικό καθήκον καθώς είναι σε θετική κατεύθυνση.

Από την πλευρά του, σήμερα, (Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019) ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε εμμέσως για διαγραφή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου. «Έχουμε Κοινοβουλευτική Ομάδα μπετόν αρμέ.

Γιατί να ασχολούμαστε με τον κ. Θεοχαρόπουλο;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ.

«Οι 19 από τους 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα καταψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και όλες οι αναστατώσεις που υπήρξαν εξαιτίας ενός ή δύο ανθρώπων θα εξαφανιστούν διότι είναι ζήτημα της Κ.Ο.» διαμήνυσε.

Με αιχμές απαντά ο Θεοχαρόπουλος

Αντίδραση Αθ. Θεοχαρόπουλου με αιχμές

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά τη δευτερολογία του.

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και η απάντηση μου ήταν αρνητική γιατί τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σε καμία περίπτωση με πρόσκαιρα κομματικά οφέλη.

Από την άλλη, μου διαμηνύθηκε ότι αν η ΔΗΜΑΡ αποφασίσει το ΝΑΙ, θα υπάρξει διαγραφή. Είναι φανερό ότι ένα προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι», σημείωσε.

…Μονομερής αφοσίωση!

Γιώργος Μπουλμπασάκος

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στις 16 Δεκεμβρίου 2018, ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, επιτελικό στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης) με προσωπική δήλωση του, ανέφερε ότι “κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου ως σύγχρονης αριστερής πρότασης διακυβέρνησης.Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι».
Προφανώς η αφοσίωση ήταν μονομερής..!

Spiroulina PLATENSIS ... το όπλο της φύσης για την τριχόπτωση!