Ξυλοδαρμός στον συρμό του προαστιακού. Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το συμβάν

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης, μέσα σε συρμό του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο-Πειραιάς.

Με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει πως την ώρα που ο συρμός εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, διακινητές απαγορευμένων ουσιών ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους, μπροστά στους επιβάτες.

Χρειάστηκε να παρέμβει ο οδηγός της αμαξοστοιχίας, προκειμένου οι δράστες να αποβιβαστούν στον σταθμό των Λιοσίων, όπου και αποχώρησαν «όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ζητά την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζει πως οι εταιρείες security τις οποίες χρησιμοποίησε δεν έχουν νομικά τη δυνατότητα παρέμβασης και προσθέτει πως:

Η ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων, που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας.

Σε κάθε περίπτωση, «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους» καταλήγει η ανακοίνωση.