“Αυτά τα Χριστούγεννα ΜΑΖΙ!” για να δώσουμε προοπτική ζωής σε μικρή μαθήτρια

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Α. Δελμούζος» να διοργανώσει εκδήλωση με ζητούμενο την οικονομική στήριξη μαθήτριας Δημοτικού Σχολείου, της ο οποίας η οικογένεια δίνει καθημερινό αγώνα για την αποκατάσταση της σοβαρά κλονισμένης υγείας της και αξιέπαινη είναι και την υποστήριξη όλων μας αξίζει.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου) και το περιεχόμενό της, προσφέρει ένα επιπρόσθετο λόγο, να βρεθούμε όλοι εκεί για να περάσουμε «Αυτά τα Χριστούγεννα, μαζί!»Θα τραγουδήσουν, η Μαριέττα Δελώτη και ο Κωνσταντίνος Τζέμος με την Ιουλία Τζαννετουλάκου στο πιάνο, θα χορέψουν οι χορευτές του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μάγδα Λαγογιάννη και Πέτρος Κουρουπάκης, θα ακουστούν κρητική λύρα από τη Χριστιάνα Κατσέλη και ταμπουράς με δοξάρι από τον Γιάννη Οικονομίδη και τέλος, θα απαγγείλουν μελωδικές συνθέσεις, οι παιδικές χορωδίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης υπό τη διεύθυνση της κ. Μαριάννας Φερετζάκη.

Στην αφήγηση θα είναι ο ηθοποιός κ. Γιάννης Υφαντής.

Γενική είσοδος 3 ευρώ. Ελπίδα και ευχή, να γεμίσει αυτό το βράδυ η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα, ώστε η κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εκδήλωση του «Α. Δελμούζου» να «πιάσει τόπο» και η μικρή μαθήτρια σχολείου της περιοχής μας να νοιώσει, μέρες που έρχονται, το φως της δικής της «ξαναγέννησης» αυτό που θα δώσει μια καλύτερη προοπτική στο μέλλον της ζωής της.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης.