Συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση διερεύνησης της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη

Πληροφορίες από πηγή που γνωρίζει την εξέλιξη των ερευνών εντοπισμού του δράστη της δολοφονίας του Αρχιμανδίτη Ιερόθεου στο σπίτι του στο Γέρακα, τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017, επιτρέπουν την εκδήλωση συγκρατημένης αισιοδοξίας ως προς την εξιχνίαση της. 

 Οι αστυνομικοί που έχουν την ευθύνη διελεύκανσης της στυγερής δολοφονίας, είναι προσανατολισμένοι “προς συγκεκριμένη κατεύθυνση”, ειδκότερα, προς το άτομο που επισκεπτότανε συχνά τον τελευταίο καιρό τον ιερωμένο στο σπίτι του με ισχυρές ενδειξεις ότι “ήταν ο τελευταίος συνομιλητής του Αρχιμανδρίτη πριν το θάνατο του…”

Η ίδια πηγή πληροφόρησης διατυπώνει την εκτίμηση ότι σχετικά σύντομα θα αναδειχθεί στις πραγματικές διαστάσεις της η όλη υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Η δολοφονία του ιερωμένου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο “Ν”, έχει αναστατώσει τα υψηλοβαθμα στελέχη της Εκκλησίας τα οποία, μέχρι στιγμής, απέφυγαν να εκδηλώσουν ακόμη και τη θλίψη τους για το θάνατο του Αρχιμανδρίτη. Απλώς, περιμένουν τις εξελίξεις των ερευνών και την εξιχνίαση της υπόθεσης. 

  • Πληροφορίες του “Ν” αναφέρουν ότι το σκυλάκι  που είχε στο σπίτι του ο Αρχιμανδρίτης και το οποίο βρέθηκε από την αστυνομία φοβισμένο λίγα μέτρα από το άψυχο σώμα του ιερωμένου, παραδόθηκε σε μέλος φιλοζωϊκής οργάνωσης του Γέρακα.