Δωρεάν η μετακίνηση ανέργων με τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ.

Δωρεάν η μετακίνηση ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώθηκε ότι, μετά από απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, από σήμερα, 17 Αυγούστου  2017 αποφασίστηκε η ελεύθερη κυκλοφορία, με τα λεωφορεία του οργανισμού των ανέργων, με την επίδειξη κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της εν ισχύ κάρτας ανεργίας (ή βεβαίωσης) από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Πιστώθηκαν τα δεδουλευμένα Ιουνίου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Στο μεταξύ, πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ΟΑΣΘ τα δεδουλευμένα του μηνός Ιουνίου, ήτοι 3 εκατ. ευρώ περίπου, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων του οργανισμού, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Αναφορικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ για τον μήνα Ιούλιο, ο κ. Τσερμενίδης τόνισε: «είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση του οργανισμού και εκτιμώ ότι το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα».

Κληθείς να αναφερθεί στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, τόνισε πως «είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο θέμα, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».