Εξαφανίστηκε στις 18 Δεκεμβρίου και το πρωί βρέθηκε νεκρός στην Ανθούσα με αποκομμένα τα άκρα των ποδιών του

giati

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση αναζητούμενου άνδρα ηλικίας 41 ετών από την Ανθούσα. Είχε δηλωθεί από την μητέρα του, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στο Τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης, η εξαφάνισή του και βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε οικόπεδο της συμβολής των οδών Πάρου και Αγ. Νικολάου στην Ανθούσα, με ελλιπή τα άκρα των ποδιών του. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν φαγωθεί από αδέσποτα σκυλιά!
Ο 41χρονος συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης ουσιών και βάσει δικαστικής απόφασης είχε την υποχρέωση να δηλώνει παρουσία μία φορά το μήνα, στο Τμήμα Τάξεως της Παλλήνης. Η τελευταία εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα έγινε στις 4 Δεκεμβρίου και δύο εβδομάδες μετά, δηλώθηκε από την μητέρα του με την οποία ζούσε στην Ανθούσα, η εξαφάνισή του. Μάλιστα, η περίπτωσή του απασχόλησε και γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που επιδίδεται στην αναζήτηση αγνοούμενων ατόμων.

Το πρωί, σήμερα, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από διερχόμενο περίοικο ο οποίος και ενημέρωσε το Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης. Ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και αυτό οδηγεί στην εκτίμηση ότι η σορός του 41χρονου πρέπει να βρισκότανε στην περιοχή που εντοπίστηκε, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του.
Εικάζεται ότι η σορός του πρέπει να βρισκότανε λίγα μέτρα βορειότερα και μετακινήθηκε από αδέσποτα σκυλιά, τα οποία και απέκοψαν τα άκρα των ποδιών του.
Η σορός του άτυχου άνδρα, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να γίνει από τον ιατροδικαστή η επιβαλλόμενη νεκροψία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Ν”, η σορός του 41χρονου δεν έφερε τραύματα κι αυτό επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.