Τρία μετάλλια από την Βάσω Τυλιγάδη του Α.Ο. Γλυκών Νερών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον

Οι επιτυχίες για το τμήμα Αντιπτέρισης του Α.Ο.Γλυκών Νερών συνεχίζονται.

Αυτή την φορά σε επίπεδο Βετεράνων (Seniors), μια κατηγορία που φέτος έγινε και επίσημα βαθμολογούμενη, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι από τα επόμενα χρόνια αναμένεται να προσελκύσει και το ενδιαφέρον πολλών που είτε προϋπήρχαν στον χώρο ως αθλητές Αντιπτέρισης ( Μπάντμιντον ) είτε ασχολήθηκαν σε μεγαλύτερη ηλικία ως χόμπι.

Ειδικότερα: η Βάσω Τυλιγάδη για πολλά χρόνια αθλήτρια της Αντιπτέρισης, συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς και κατάφερε να κερδίσει τρία μετάλλια και στις τρεις κατηγορίες που αγωνίστηκε.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στο αγώνισμα του Απλού Γυναικών και μετά από υπερπροσπάθεια και ανατροπή του σκορ κατάφερε στον κρίσιμο προημιτελικό να κάνει την υπέρβαση κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

Άλλη μία επιτυχία της Βάσως Τυλιγάδη σημειώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Μετά από αλλεπάλληλους αγώνες, η αθλήτρια του Α.Ο. Γλυκών Νερών αγωνιζόμενη στο Διπλό Γυναικών κατάφερε να κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο και στο αγώνισμα του Διπλού Μικτού το Αργυρό Μετάλλιο.

Τέλος, αξίζει, να σημειωθεί ότι στην κατηγορία αυτή αγωνίζονται με βάση την προκήρυξη αθλητές/τριες άνω των 35 ετών και μετά χωρίζονται ανά ηλικία σε υποκατηγορίες (35 – 40 – 45 – 50 – 55 – 60 – 65)

 

Όμως, λόγω των απαραίτητων συμπτύξεων που έγιναν, η Βάσω Τυλιγάδη αναγκάστηκε να αγωνιστεί με ηλικιακά μικρότερους αθλητές γεγονός που δίνει πρόσθετη αξία στην επιτυχία της.