Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις των αθλητών του ΑΜΕΙΝΙΑ στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με σημαντική και «ενθαρρυντική» προσέλευση φιλάθλων, το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2016.

Στην κορυφαία χειμερινή αγωνιστική δράση, του κλασσικού αθλητισμού, «μύρισε» «Άνοιξη» για τον ελληνικό στίβο, τόσο από πλευράς επιδόσεων που σημειώθηκαν, όσο (κυρίως) και από πλευράς ηλικιών των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν σε αυτό.

Τα αρκετά Πανελλήνια ρεκόρ και οι επιδόσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Α/Γ που θα γίνει φέτος από 17- 20 Μαρτίου στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, ικανοποίησαν τους συμμετέχοντες και τους λάτρεις του στίβου, οι οποίοι τελούν σε αναμονή των επόμενων διοργανώσεων. 

Όπως κάθε χρονιά, στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχε και ολιγομελής ομάδα αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, οι οποίοι ωστόσο επέδειξαν αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση, επιτυγχάνοντας ή και βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, αγωνίσθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ:

η Αδαμοπούλου Βάσω 3000μ, η Ζιώγα Κατερίνα επί κοντώ, η Κεχρή Ήρια επί κοντώ, η Παντελοπούλου Σοφία επί κοντώ, ο Χάσλαμ Τζον 400μ και 200μ, ο Άγγελος Φυσελιάς στα 400μ καθώς και στα 200μ όπου κατετάγει στην 8η θέση, ο Γκούτης Κωνσταντίνος στο επί κοντώ όπου κατετάγει 6ος, η Καραγιάννη Βασιλική στο επί κοντώ όπου κατετάγει στην 5η θέση, ο Μονοκρούσος Κώστας στα 1500μ όπου κατετάγει στην 5η θέση καθώς και στα 3000μ και η Κουτλή Αικατερίνη στα 800μ όπου κατετάγει στην 4η θέση.

Επόμενο σημαντικό αθλητικό γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, στις 28 Φεβρουαρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής.