Κυριακή με ευρω-ποδόσφαιρο και Ευρωμπάσκετ!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Κυριακή με παιχνίδια σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και το δεύτερο μέρος της φάσης των “16” για το Ευρωμπάσκετ 2017. 

Κυριακή με αρκετή μπάλα και νοκ-άουτ ματς για το Ευρωμπάσκετ 2017 έχουμε μπροστά μας. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ξεχωρίζει το ντέρμπι Λάτσιο – Μίλαν στην Ιταλία, ενώ στο μπάσκετ οι μονομαχίες της οικοδέσποινας της διοργάνωσης, Τουρκίας με το φαβορί για το τρόπαιο, Ισπανία καθώς και το Κροατία – Ρωσία είναι τα παιχνίδια που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. 

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Αρχίζουμε με ποδόσφαιρο και το εγχώριο πρωτάθλημα. Τέσσερα παιχνίδια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λάρισα (18:15) ενώ λίγο αργότερα (20:30) ο Παναθηναϊκός παίζει στην Κέρκυρα με στόχο να πετύχει την πρώτη νίκη του στη σεζόν. Πανιώνιος – Παναιτωλικός (16:00) και Λεβαδειακός – Πλατανιάς (18:15) τ’ άλλα δυο ματς της ημέρας. 

Στην Ιταλία έχουμε το πιο γεμάτο πρόγραμμα της ημέρας με συνολικά οκτώ παιχνίδια να διεξάγονται. Φυσικά και το ντέρμπι της Λάτσιο με τη νέα, πανίσχυρη Μίλαν (16:30) είναι το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας. Η Λάτσιο του Ιντσάγκι είναι κάτι περισσότερο από υπολογίσιμη δύναμη και φέτος, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο δύσκολο τεστ για τη νέα Μίλαν του Μοντέλα και των μεγάλων μεταγραφών. 

Στην Ισπανία έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, αλλά οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι πολύ αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες. Παιχνίδια όπως το Λα Κορούνια – Σοσιεδάδ (13:00), το Θέλτα – Αλαβές (19:30) και το Βιγιαρεάλ – Μπέτις (21:45) μόνο αδιάφορα δεν μπορούν να μας περάσουν. 

Στην Πρέμιερ λιγκ θα γίνουν δυο ματς. Η Μπέρνλι, πανίσχυρη στην έδρα της, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (15:30). Πέρσι, η Μπέρνλι μάζεψε τους 33 από τους 40 βαθμούς στην έδρα της. Και φέτος εκεί θα στηριχθεί. Η Πάλας εχει δώσει πολλά λεφτά τα τελευταία χρόνια, αλλά προκοπή δε βλέπει. Φέτος έχει ξεκινήσει τη χρονιά με τρεις ήττες και ήδη ο Φρανκ Ντε Μπουρ παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί για απόλυση! Στο άλλο ματς, η Σουόνσι υποδέχεται τη Νιούκαστλ (18:00). Μια Σουόνσι που έχασε τον ηγέτη της (Σίγκουρντσον), αλλά έκανε ενδιαφέρουσες κινήσεις στο τέλος των μεταγραφών (Ρενάτο Σάντσες, Μπονί). Η δε Νιούκαστλ, σε κάθε ματς δε γίνεται να μας περνάει απαρατήρητη. Με τον Μπενίτεθ να λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και τον ίδιο να είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον πρόεδρο, Άσλεϊ για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, κάθε ματς της θα βγάζει είδηση! 

Στη Γαλλία έχουμε τρια ματς. Η “ζημιάρα” Γκινγκάμπ πάει στην έδρα της Λυών (18:00) και η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Ρεν (21:45) μετά την “εξάρα” από τη Μονακό.

Στη Γερμανία, η πανίσχυρη εντός έδρας Χέρτα Βερολίνου, υποδέχεται την Βέρντερ (16:30) και η Σάλκε φιλοξενεί την Στουτγάρδη του Τάσου Δώνη (19:00).

Τελειώνουμε με Ευρωμπάσκετ. Η δεύτερη “φουρνιά” για τα ματς των “16”. Τέσσερα παιχνίδια. Η Λετονία παίζει με το Μαυροβούνιο (12:30). Δυνατή έδειξε η παρέα του Πορζίνγκις, με τον ίδιο σε μεγάλα “κέφια”, αλλά ποιος μπορεί να βγάλει εκτός τους Βούσεβιτς, Ντούμπλιεβιτς και Ράις; Η Σερβία παίζει με την Ουγγαρία (15:15). Εύκολο -θεωρητικά- ματς για τους Σέρβους. Η οικοδέσποινα Τουρκία, παίζει με το απόλυτο φαβορί, Ισπανία (18:45) και όλοι περιμένουν να δουν πως θα παίξουν οι “γείτονες” μπροστά στο κοινό τους. Τέλος, η Κροατία παίζει με τη Ρωσία (21:45). Πολύ αμφίρροπο ματς και ο νικητής μόνο εύκολα δε θα προκύψει!