Κεραυνός-Παλληνιακός 0-0 σε αγώνα που …όριζε ο άνεμος!

Ο …”στρατηγός” άνεμος είχε τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι του Κεραυνού Κερατέας και Παλλήνιακού. “Αβάνταρε” και τις δύο ομάδες από ένα ημιχρόνιο και τις απελεθεύρωσε από το βασανιστικό μαρτύριο του χωρίς τέρματα ή στεναχώριες! 

 

 

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες να παραβιάσουν την αντύπαλη εστία, ήταν όμως άστοχες στο τελικό αποτέλεσμα, μοιράστηκαν από ένα βαθμό και  σε ότι αφορά τον πρωτοπόρο Παλληνιακό έφυγε από την Κερατέα με 7 βαθμούς διαφορά από τον Αστέρα Βάρης και 8 από τον Α.Ο. Γλυκών Νερών.

Στο 88΄σωστά ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε τέρμα του Κεραυνού με τον Λιούμη. Ο παίκτης της τοπικής ομάδας έσπρωξε την μπάλα στο πλεκτό του Φυλακτού με το χέρι, ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και το ακύρωσε.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Κουτζιακουτζίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Τσούκας, Βαγγέλι, Κατσίκης, Σότα, Τσίκλος, Κοντογιάννης, Έλενας, Ξένος, Μουσαράι (84’ Θ. Λιούμης), Βίλα, Νταής.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Κούσης, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος (88’ λ. τρ. Πούλιος), Μαλάι, Μπίτιλης (60’ Τσιτοφώτος), Σάμιος, Καλιαμπάκας (80’ Ελ Γκαμάλ), Γεωργουδάκης, Μουστόγιαννης (90’ Ματσαδές)

Η βαθμολογία με όλες τις ομάδες στους 17 αγώνες