Νικηφόρου ανάβαση προς κορυφή! Νίκησε 2-0 το Γέρακα

Από τη στιγμή που η ομάδα του «Νικηφόρου» επέλεξε να έχει ως έδρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της το Γέρακα –το διοικητικό συμβούλιο του συμπαθούς συλλογικού φορέα λειτουργεί ως ….αρχή ενός (επιχειρηματία) ανδρός!- οφείλουμε να ….ομολογήσουμε ότι ο χθεσινός αγώνας ήταν τοπικό ντέρμπι! Κυρίαρχος της αναμέτρησης ο «Νικηφόρος».

Με δύο τέρματα του Ράπτη στο 77’ και του Νάτση στο 80’ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ταυτόχρονα «πάτησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας.

Ο «Νικηφόρος» έπαιξε καλύτερα και ως ένα βαθμό έδειξε την αγωνιστική ανωτερότητά του έναντι του «Γέρακα» που για μία ακόμη φορά δεν παρουσίασε εικόνα καλά μονταρισμένης ομάδας παρά το γεγονός ότι έχει στις τάξεις του παίκτες με ταλέντο και προοπτική.

• Αστεία-σοβαρά, ο Νικηφόρος δείχνει να επελαύνει προς την άνοδο και να βάζει τα …γυαλιά σε ομάδες με ιστορία, παράδοση και με …. γενετικούς δεσμούς με τον κοινωνικό ιστό της πόλης που αθλητικά εκπροσωπούν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσούλης, Αντεργιώτης, Τσάπαρης, Τσιριγώτης, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Κανελλόπουλος (83′ Κέντρο), Ζέεμπε, Κωνσταντακόπουλος (71′ Ράπτης), Φοντούλα, Αποστολόπουλος (90′ Κουτολούλης).

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς, Καρλατήρας (86′ Δρυλάκης), Καλούδης, Παπακωνσταντίνου (82′ Χρυσανθόπουλος), Μαργέτης, Μπερέτης, Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Ντιτέους, Δημητριάδης (46′ Πελέκης).