Π.Ο. ΓΕΡΑΚΑ (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.): στη Ραφήνα ο επίλογος της αγωνιστικής περιόδου 2018

Με τον αγώνα Rafina Multi-Cross, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το έτος 2018. Η ομάδα του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέβηκε με πλήθος συμμετοχών και σε αυτή τη διοργάνωση, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη δυναμική της και κλείνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα κατέβηκε στον αγώνα με δύναμη 25 αθλητών σε μικρές και μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες, πετυχαίνοντας πρωτιές και λοιπές άλλες διακρίσεις.

Αναλυτικότερα, στο αγώνισμα ποδηλασίας, στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ο Αργυριάδης Παναγιώτης κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σημείωσε διπλή επιτυχία μονοπωλώντας τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα, με το Σταμάτη Εγγλέζο στην πρώτη θέση και τον Ανδρέα Σταματόπουλο στη δεύτερη θέση.

Σε ότι αφορά τις μικρές κατηγορίες των κορίτσια, οι ηλικιακές κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ και ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ πραγματοποιήθηκαν μαζί, με το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να έχει και εκεί επιτυχίες, με τη Γαλάνη Εμμέλεια να κατακτά την πρώτη θέση και την Ιριμία Ηλέκτρα Ευφροσύνη να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

Στις μεγάλες κατηγορίες στα αγωνίσματα ποδηλασίας, ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία 19-50 ετών, την ώρα που Λύτρας Στάθης κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία 50+ ετών.

Πέρα από αγώνες ποδηλασίας, ο Rafina Multi-Cross περιελάμβανε και αγώνες διάθλου, στους οποίους ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. συμμετείχε με τρία ζευγάρια:

τους Ταμπαρόπουλο Αριστοτέλη στο τρέξιμο και Ταμπαρόπουλο Ερμή στην ποδηλασία, Τσομπανόγλου Στέλλα στο τρέξιμο και Στάθη Λύτρα στην ποδηλασία και τους Τσαμουδάκη Αφροδίτη στο τρέξιμο και Μακρυγιάννη Χρήστο στην ποδηλασία.

Από τα παραπάνω ζευγάρια, οι Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης και Ερμής κατέκτησαν την 4η θέση στον αγώνα διάθλου, ενώ το ζευγάρι των Στάθη Λύτρα και Στέλλα Τσομπανόγλου κατέλαβε την 5η θέση.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το έτος 2018, μία περίοδος γεμάτη όμορφες στιγμές, ένταση, διακρίσεις και γενικότερα ευχάριστες αναμνήσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Αθλητικού Ποδηλατικού Σωματείου του Γέρακα.

Με το κλείσιμο όμως μίας αγωνιστικής περιόδου έπεται το ξεκίνημα μιας άλλης, με τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να περιμένουν την αγωνιστική περίοδο του 2019 με ανυπομονησία, έτοιμοι να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους και να δείξουν για ακόμα μία χρονιά την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την ποδηλασία.

Ακολουθεί κατάλογος των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Ποδηλασία

Γαλάνη Εμμέλεια
Θεοδωρίδης Σπυρίδων
Σταματόπουλος Ανδρέας
Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος
Ιρίμια Ηλέκτρα – Ευφροσύνη
Αργυριάδης Παναγιώτης
Φέρρας Δημήτριος
Λημναίος Ερμόλαος
Γκέκας Ευστράτιος
Γκέκας Στέφανος
Θεοδωρίδης Δημήτριος
Ιρίμια Νίκολας – Πάρης
Σταματόπουλος Ευάγγελος
Γιοβάνοβιτς Τράϊκο
Χατζανδρέου-Άνδριους Ιωάννης
Ντούσκος Ευάγγελος
Σκευοφύλαξ Παναγιώτης
Μακρυγιάννης Χρήστος
Τσομπανόγλου Στέλλα
Ταμπαρόπουλος Ερμής
Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης
Δάβαρης Κων/νος
Πάτσης Κων/νος
Λύτρας Ευστάθιος
Τσαμουδάκη Αφροδίτη

Δίαθλο

Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης
Ταμπαρόπουλος Ερμής
Τσομπανόγλου Στέλλα
Λύτρας Στάθης
Τσαμουδάκη Αφροδίτη
Μακρυγιάννης Χρήστος