Με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη θα “συμπορευθεί” η Νέα Δημοκρατία στις Περιφερειακές εκλογές

Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο Περιστερίου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη να κάμπτεται από τις πιέσεις που του ασκούνται από τη “Νέα Δημοκρατία” και να αποδέχεται την “σύσταση”μέχρι πρότινος λεγότανε “χρίσμα”- να ηγηθεί ψηφοδελτίου για την “Περιφέρεια Αττικής.”

Για την εξέλιξη αυτή χρειάστηκε παρέμβαση του πρωθυπουργού καθώς και άλλων στελεχών του κόμματος, δεδομένου ότι “με δημοσκοπικές έρευνες που έχουν στη διάθεσή τους” χαρακτηρίζεται ως “ο καταλληλότερος για να αντιμετωπίσει στα “ίσα” τον σημερινό Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.”

Υπό την προϋπόθεση ότι η εξέλιξη αυτή δεν θα “στραβώσει” από “απρόβλεπτες συγκυρίες”, το εκλογικό σκηνικό διαμορφώνεται σε πολυσύνθετο τοπίο και η διεκδίκηση της έδρας του Περιφερειάρχη Αττικής αποκτάει για όλους τους εμπλεκομένους υψηλό βαθμό δυσκολίας κυρίως για ένα λόγο:

θα προκύψει κατακερματισμός δυνάμεων σε τέτοιο βαθμό που ο “νικητής’ της πρώτης Κυριακής θα απέχει πολύ λίγο από τους συνυποψήφιους του και φυσικά, όλα θα κριθούν τη δεύτερη Κυριακή, οπότε το τοπίο θα έχει άλλη διαμόρφωση με βάση τις συμμαχίες και υποστηρίξεις που θα προκύψουν.

Με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Α. Παχατουρίδη είναι βέβαιο ότι από την περιοχή μας θα διεκδικήσει με καλές προοπτικές την εκλογή του, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Άρης Βίτσιος, δεδομένου ότι έχει υψηλό βαθμό διείσδυσης στο εκλογικό σώμα -και όχι μόνο- προς το οποίο θα απευθυνθεί ο Δήμαρχος Περιστερίου.

_______________________
Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Α. Παχατουρίδης με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό απο πρόσφατη “υπηρεσιακή” συνεργασία τους.