«Όσα διεκδικήσαμε, τα πήραμε…»!

Συνεδριάζει την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης (πρ. Δημαρχείο) το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης με 33 εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη θέματα.

Από το σύνολο των θεμάτων, πέντε (5) αφορούν εισηγήσεις κοπής και κλαδέματος δέντρων, ένα για διαγραφές και τακτοποιήσεις λογαριασμών ύδρευσης – οι διαγραφές αυτές γίνονται σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, καλό, είναι, όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να «κουρέψουν» το δικό τους λογαριασμό ύδρευσης, να σπεύσουν, μια φορά το μήνα γίνεται αυτό- με τελευταίο θέμα συζήτησης, το ζήτημα της «διαπραγμάτευσης» μεταξύ της εταιρείας REDS A.E. και του Δήμου Παλλήνης με ουσιαστικό αντικείμενο της, την πολεοδόμηση του Εμπορικού Κέντρου Κάντζας.

Κατά κοινή εκτίμηση, το θέμα ορθώς τέθηκε στην τελευταία θέση της ημερήσιας διάταξης, έχει διεκπεραιωτικό χαρακτήρα, θα εξαντληθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά του χρόνου, δεδομένου ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών έχει οριστικοποιηθεί εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την «αλήστου μνήμης» και διαρκούσης της διαπραγμάτευσης, δημόσια δήλωση του κυρίου Δημάρχου, «όσα διεκδικήσαμε, τα πήραμε…»!

Τούτου, δοθέντος, το ζήτημα θεωρείται λήξαν, θα επισημοποιηθεί η ολοκλήρωση του μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης, 20 Ιουνίου και άπαντες, περιχαρείς για τον γενόμενο διεμβολισμό της πολιτικής επιστήμης με νέα θεωρία στο κεφάλαιο περί “Τεχνικών Διαπραγμάτευσης” θα προσδοκούν την επαναντάμωση τους, την πρώτη Τρίτη του επόμενου μήνα, στον ίδιο χώρο και με την ίδια χαρά!