Τα οριστικά αποτελέσματα της εκλογής μελών στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Αν. Αττικής

Άρης Βίτσιος και Ανδρέας Γλαβάς

Τα τελικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των 9 μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής γνωστοποίησε μέσω του συνταχθέντος πρακτικού, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος.Πρώτος στην κατάταξη, ο κ. Παναγιώτης Γαβριήλ με 557 σταυρούς και δεύτερος ο κ. Κεσσίδης Σάββας με 380.

Εξ αιτίας της προβλεπόμενης συμμετοχής των γυναικών στο Δ.Σ. σε ποσοστό 40%, εκλέγονται, η κ. Κρυσταλλία Κόλλια (κατέλαβε την 10η θέση της κατάταξης) και η κ. Αναστασία Φράγκου (είναι στην 12η θέση). Η κ. Ιωάννα Κουλουβράκη είχε εξασφαλισμένη την εκλογή της, κατέλαβε την 8η θέση στην κατάταξη με 271 σταυρούς.

Αξιοσημείωτη επισήμανση: ο κ. Νεκτάριος Καλατζής ο οποίος διεκδίκησε ανεπιτυχώς τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ δεν μπόρεσε για δεύτερη φορά (η πρώτη το 2016 απέναντι στον κ. Άρη Βίτσιο) να ξεπεράσει το 40% του συνόλου των ψήφων με αποτέλεσμα να μη συμμετέχει ούτε και τώρα με την ιδιότητα του απλού μέλους στο Δ.Σ. της ΝΟΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι Πρόεδρος της ΝΟΔΕ εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά έναντι του συνυποψηφίου του, κ. Νεκτάριου Καλατζή, ο κ. Ανδρέας Γλαβάς. (Δείτε ΕΔΩ)

Στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν “εξ οφιτσίου” και οι Πρόεδροι των εννέα (9) Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Ανατολικής Αττικής.