Συναυλία αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Τη Δευτέρα, 25 Σεπτ. στο Γέρακα

Συναυλία αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με το μουσικό συγκρότημα ΠΥΞ ΛΑΞ, διοργανώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Παλλήνης, “Έξυπνη & Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Χρήστος Αηδόνης, την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, ώρα 20:30 με ελεύθερη είσοδο.  

Το δημοφιλές σχήμα των ΠΥΞ ΛΑΞ φέρεται να συμμετέχει στην εκδήλωση αλληλεγγύης “αδαπάνως” και είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του Δήμου Παλλήνης που εν μέσω προεκλογικής περιόδου διοργανώνεται αντίστοιχη εκδήλωση με δισυπόστατο χαρακτήρα. Αλληλέγγυα προς τους πλημμυροπαθείς και παράλληλα υποστηρικτική προς τις εκλογικές επιδιώξεις της δημοτικής παράταξης που ηγείται ο κ. Χρ. Αηδόνης.

Η δήλωση του κ. Χρ. Αηδόνη με αναφορά στην σημασία της διοργάνωσης

«Διοργανώνουμε τη συναυλία των ΠΥΞ-ΛΑΞ με τη δική τους εθελοντική συμμετοχή με σκοπό να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που πλήττονται από τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας.
Χρειάζονται είδη όπως: κλινοσκεπάσματα (καθαρά και συσκευασμένα), εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής.

Πρέπει, όλοι, τη Δευτέρα, να δώσουμε το δυναμικό παρών και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας της Θεσσαλίας. Είναι η πρώτη σειράς ενεργειών που διοργανώνει ο συνδυασμός μας για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες. Είμαστε δίπλα τους όπως και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας».