Νέες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ανθούσας πλησίον του νεόδμητου σχολείου Byron College

Μετά την οριστική επικύρωση της υπ’ αριθμ. 204/2025 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στην υλοποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της λεωφόρου Ανθούσας στην περιοχή του νεόδμητου σχολείου Byron College με γνώμονα «την ασφαλή μετακίνηση μαθητών και πεζών.» 

Συγκεκριμένα

  • Μείωση Ορίου Ταχύτητας: Το ανώτατο όριο ταχύτητας στο σημείο καθορίζεται πλέον στα 30 χλμ/ώρα για την προστασία των διερχομένων.
  • Νέα Σήμανση Κινδύνου: θα τοποθετηθούν ειδικές πινακίδες προειδοποίησης για διάβαση πεζών και συχνή κίνηση παιδιών.
  • Απαγόρευση Στάθμευσης: Θα απαγορευθεί η στάση και στάθμευση στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού για τη διασφάλιση της ορατότητας και της εύρυθμης κυκλοφορίας.
  • Τεχνικές Παρεμβάσεις: Θα πραγματοποιηθεί κατασκευή νέας διάβασης πεζών και τοποθέτηση αναλαμπόντων φανών για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών.

Η εκτέλεση των εργασιών θα ξεκινήσει μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.