Ένα ακόμη εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας χασίς στην Ανατ. Αττική! “Φταίει η υψηλή υγρασία…;”

Ένα ακόμη, πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς εντοπίστηκε στην Αρτέμιδα Αττικής, το 7ο στη διάρκεια των τελευταίων ετών που εντοπίζεται στην Ανατολική Αττική με τους αστυνομικούς, χαριεντιζόμενοι να αναρωτιούνται: Μήπως η υψηλή υγρασία ευνοεί την υδροπονική καλλιέργεια…;

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αποκτώντας τις “χρήσιμες” πληροφορίες ταυτοποίησαν τον καλλιεργητή-διακινητή και πιστοποίησαν την εγκληματική δράση του.

Όπως, εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς και στην περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πρωινές ώρες της Τρίτης, σε αστυνομική επιχείρηση, ο εν λόγω 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην Αρτέμιδα, καθώς κατελήφθη εντός διώροφης οικίας να καλλιεργεί εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί του.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 245 δενδρύλλια χασίς υδροπονικής καλλιέργειας ύψους 10 έως 150 εκατοστών, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.