Ειρήνη Κουνενάκη: «κ. Δήμαρχε, δεν είναι δουλειά των πυρόπληκτων να απομακρύνουν τα τοξικά απόβλητα από τα καμένα σπίτια τους…»

Τον Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Θανάση Ζούτσο επικρίνει και καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ειρήνη Κουνενάκη για την απόφαση του να καταστήσει υπεύθυνους τους πυρόπληκτους του Δήμου Παλλήνης για την μεταφορά των τοξικών αποβλήτων από τα καμένα σπίτια τους.  

Η ανακοίνωση της επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας», κ. Ειρήνης Κουνενάκη

«Στους πυρόπληκτους φορτώνει ο Δήμαρχος Παλλήνης την ευθύνη απομάκρυνσης των τοξικών αποβλήτων από τα καμένα σπίτια τους!

Δηλαδή, καλούνται οι πυρόπληκτοι να σηκώσουν το  βάρος μιας φωτιάς  που δεν την προκάλεσαν, μιας φωτιάς που απείλησε τις ζωές τους, μιας φωτιάς που κατέστρεψε το βιός τους.

Ο Δήμαρχος ζητάει να μαζέψουν οι ίδιοι οι πυρόπληκτοι (!)  δίχως καθοδήγηση, έλεγχο και επιτήρηση τα τοξικά απόβλητα από τα καμένα σπίτια τους και να τα πάνε, ΠΟΥ;

Εδώ, εκεί, λίγο παρακάτω, λίγο παραπάνω ή απέναντι στο ανοιχτό οικόπεδο της γειτονιάς τους και το εξ ίσου σοβαρό: τους ζητάει να πληρώσουν  οι ίδιοι από τα ελάχιστα χρήματα ΠΟΥ θα τους δώσει  η πολιτεία, το οικονομικό κόστος της μεταφοράς των τοξικών αποβλήτων.

Αν αυτή η συμπεριφορά του Δημάρχου Παλλήνης δεν  είναι μνημείο κυνισμού, αδιαφορίας, ανευθυνότητας και αναλγησίας προς συμπολίτες μας που ακόμη και σήμερα παλεύουν με χίλια δυο μικρά και μεγάλα προβλήματα για να σταθούν όρθιοι στη ζωή και στις υποχρεώσεις τους, ας μας πει ο ίδιος τι είναι….!

Για του λόγου το αληθές και τους όποιους πιθανούς δύσπιστους, ακούστε το Δήμαρχο να μιλάει για τα όσα παραπάνω αναφέρομαι.»