Δύο αυτοκίνητα παρέλαβε ο Δήμος Παιανίας για την υποστήριξη των δημοτών στη διάρκεια της πανδημίας

Θετική κατάληξη για το Δήμο Παιανίας είχε η διεκδίκηση του Δημάρχου Ισίδωρου Μάδη από την ΚΕΔΕ δύο αυτοκινήτων προκειμένου να διευκολύνουν τις υπηρεσίες του Δήμου στην υποστήριξη των δημοτών Παιανίας-Γλυκών Νερών για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Τα δύο οχήματα παραλήφθησαν σήμερα από τον Δήμαρχο, Ισίδωρο Μάδη, τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Δάβαρη και τον Αναπλ. Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Παναγιώτη Μοιρασγεντή από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Toyota Πόλις στα Γλυκά Νερά και ήδη τέθηκαν στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Παιανίας στην απόκτηση των δύο οχημάτων, δήλωσε:

«Η παραλαβή των δύο οχημάτων ενισχύει σημαντικά τον σχεδιασμό μας για τη στήριξη των συμπολιτών μας και ειδικά των ευπαθών ομάδων στην πανδημία.

Ευχαριστούμε τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των Δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ & την TOYOTA ΠΟΛΙΣ για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεισφορά τους στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Τα αυτοκίνητα θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό των πολιτών και τους στηρίζει.

Τώρα που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο Δήμος Παιανίας και οι υπάλληλοι όλων των υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα».