Δυο νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί ανεγείρονται σε Παλλήνη & Γέρακα

alt

Δύο κτιριακά συγκροτήματα στα οποία θα φιλοξενηθούν οι νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, βρίσκονται σε διαδικασία ανέγερσης στις δημοτικές ενότητες Παλλήνης και Γέρακα.

Η Δημοτική Αρχή ευελπιστεί στην ολοκλήρωση του βρεφονηπιακού σταθμού Παλλήνης μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013 και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ως τότε να έχει αποδοθεί στην τοπική κοινωνία.

Το έργο εξελίσσεται στον οικισμό του Αγίου Νικολάου Κάντζας, επί της οδού Αριστογείτονος και σε επίπεδο εργασιών βρίσκεται σε προχωρημένο σημείο.

Σε ότι αφορά τον βρεφονηπιακό σταθμό Γέρακα, ανεγείρεται επί της οδού Ανάφης και ως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι εκσκαφές και το οπλισμένο σκυρόδεμα του υπογείου.

Εκτιμάται ότι οι δύο νέες κοινωνικές δομές που έχει δρομολογήσει προς υλοποίηση η δημοτική αρχή του Δήμου Παλλήνης, θα αμβλύνουν σε υψηλό βαθμό τα προβλήματα που προκαλούνται τα τελευταία χρόνια στις δημοτικές ενότητες Γέρακα και Παλλήνης, κυρίως λόγω της ραγδαίας πληθυσμιακής αύξησης με συνέπεια, να μην είναι εφικτή η εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού οικογενειών.