Θερινά τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τις Εισαγωγικές 2018 στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνης

Για τέταρτη κατά σειρά θερινή περίοδο θα λειτουργήσει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνης η ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πρόκειται να συμμετάσχουν στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του 2018. Η φροντιστηριακή υποστήριξη παρέχεται προς όλες τις ομάδες προσανατολισμού, θα διαρκέσει από 12 Ιουνίου 2017 έως 14 Ιουλίου 2017 και προσφέρεται από ομάδα επίλεκτων εκπαιδευτικών, όλοι τους με εθελοντική συνεισφορά.  

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα προετοιμασίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, οδός Έντισον 3, Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, αρ. τηλεφώνου, 210 603 31 60 από 14:30 έως τις 21:00.

Με αφορμή τη λειτουργία των θερινών τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, ο Δήμος Παλλήνης με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που στηρίζουν με συνέπεια το εκπαιδευτικό έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και παράλληλα προσκαλεί εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, να πλαισιώσουν με την εθελοντική προσφορά τους την συγκεκριμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.