fbpx

«Αλλαγές» στην γραμμή 301 σε διατήρηση όμως ο αποκλεισμός της στάσης «Πηγάδια» Ανθούσας

Τροποποιείται από 1 Οκτωβρίου 2017 η ονομασία της λεωφορειακής γραμμής 301 με απόφαση της Ο.ΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) και ύστερα από παρέμβαση του Δήμου Παλλήνης. Η αναγνωριστική πινακίδα επί των λεωφορείων της γραμμής εφεξής  θα αναγράφει, «ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΝΘΟΥΣΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ» και σε ότι αφορά τις ώρες δρομολογίων, η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης διαβεβαιώνει ότι «σύντομα θα υπάρξει πληροφόρηση από τον Οργανισμό.»

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ταλαιπωρία αρκετών πολιτών της Ανθούσας εξ αιτίας της αυθαίρετης «απόφασης» συνδικαλιστών του αμαξοστασίου της Ανθούσας να καταργηθεί η διέλευση του αστικού λεωφορείου της γραμμής 301 από τη θέση «ΠΗΓΔΙΑ». Οι συνδικαλιστές, αντί να κτυπήσουν … «το γάϊδαρο» απαιτώντας βελτιωτικές/εξωραϊστικές εργασίες στο επίμαχο σημείο της διαδρομής, κτύπησαν το «…σαμάρι» ταλαιπωρώντας για την ακρίβεια, βασανίζοντας ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας που χρησιμοποιούν το λεωφορείο της γραμμής από την συγκεκριμένη στάση για τις εσωτερικές μετακινήσεις τους.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος Παλλήνης διαβεβαιώνει ότι «σύντομα αναμένεται να δοθεί λύση και για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της περιοχής Πηγάδια Ανθούσας.»

Το πόσο γρήγορα θα γίνει, στο αποτέλεσμα θα φανεί -22 Ιουνίου 2017 ξεκίνησε ο αποκλεισμός- και μέχρι τότε ο κ. Γιώργος Τριάντης, πρώην πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας, έχει κάθε λόγο να μορφοποιεί έμμετρα την ταλαιπωρία του.  (Θα το δείτε παρακάτω….)

 

«Ενενήντα μέρες καλοκαιριάτικες αποκλεισμένα τα ΠΗΓΑΔΙΑ.

‘’Κι ακαρτέρει κι ακαρτέρει

φιλελεύθερη λαλιά

το ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι

από την απελπισιά»