Στις 5 μ.μ. η κηδεία του Μανούσου Ριτζάκη, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Γέρακα

Μανούσος Ριτζάκης

Στις 5 μ.μ. κηδεύεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Γέρακα, ο Μανούσος Ριτζάκης, 59 ετών,  θύμα δολφονικής  επίθεσης από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη. 

 

Ο Μανούσος έχαιρε εκτίμησης στην τοπική κοινωνία από την πολύχρονη ανιδιοτελή και συνεπή ενασχόληση του στους συλλογικούς φορείς των Γονέων μαθητών δημόσιων Σχολείων και αναγνώρισης για την πραότητα και ευγένεια της συγκρότησής του.

Στην απώλειά του αναφέρθηκαν με ανακοινώσεις τους η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δημόσιων Σχολείων Δήμου Παλλήνης και η Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Οι ανακοινώσεις

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Σχολείων Δήμου Παλλήνης

“Η τοπική κοινωνία του Γέρακα με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε  τον αναπάντεχο​ θάνατο του συμπολίτη της, Μανούσου Ριτζάκη. 

Υπήρξε ένας άνθρωπος με στοιχεία κοινωνικής ευαισθησίας, αλτρουισμού,  συλλογικής συναντίληψης και έμφυτης ευγένειας. 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης  της οποίας υπήρξε συνιδρυτικό μέλος,  τον ξεπροβοδίζει με αισθήματα ιδιαίτερης λύπης, αναγνωρίζοντας την προσωπική του συμβολή στην εξέλιξη του συλλογικού φορέα μας  την οποία συνείσφερε με ανιδιοτέλεια,συνέπεια και υψηλή ευθύνη. 

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους φίλους του και προς όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουνκαι να συνεργαστούν μαζί του!”

Το Διοικητικό Συμβούλιο 

 

 Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής

Το Δ.Σ. της Ε ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό του Μανούσου Ριτζακη.

Υπηρξε ένας αγνός αλλά και δυναμικός αγωνιστής στους αγώνες του λαού μας για μια δίκαιη κοινωνία. Ταυτόχρονα πρόσφερε πολλά στο κίνημα για ένα Δημόσιο και δωρεάν σχολείο και μέσα από το κίνημα των γονέων.

Θα τον Θυμόμαστε πάντα.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Κοτσολάκος

Η Γραμματέας Αικ. Κουρκουζέλη