Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της πυρκαγιάς από τους Δήμους Παλλήνης και Κρωπίας

Ο Δήμαρχος Κρωπίας και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές (Ε.Ο.Δ.Κ) και τα μέλη της πολιτικής προστασίας του Δήμου εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και δηλώνουν την συμπαράστασή τους προς τις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική και παράλληλα εύχονται στους τραυματίες να τα καταφέρουν στη μάχη ζωής που δίνουν και να αναρρώσουν γρήγορα.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Κρωπίας συμμετείχε με την εθελοντική ομάδα του, την ΕΟΔΚ, με πυροσβεστικά οχήματα στα μέτωπα της πυρκαγιάς ενώ το πρωί της 24ης Ιουλίου 2018 έστειλε μηχάνημα έργου και φορτηγού στα σημεία όπου επιχειρούν.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου 2018 επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ραφήνας για την εξέταση τρόπων ουσιαστικής συνδρομής στους πληγέντες και στις ανάγκες των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου.

Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει ανακοίνωση από τους πληγέντες Δήμους για το είδος παροχής βοήθειας σε ό,τι απαιτηθεί.

Ο Δήμος Παλλήνης

Μετά από επίσκεψη του Δημάρχου Δήμου Παλλήνης επικεφαλής κλιμακίου συνεργατών του στις πληγείσες περιοχές και κατόπιν συνεννόησης με τους Δημάρχους, Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου, ο Δήμος Παλλήνης έθεσε τις Κοινωνικές Δομές του στη διάθεση των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται από την πρωτοφανή καταστροφή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή εθελοντική προσφορά ή προσφορά ειδών άμεσης ανάγκης, οι δημότες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Παλλήνης στα τηλέφωνα, 2106612890 – 2132031665