Επάνοδος του κ. Πέτρου Δούκα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής!

Πέτρος Δούκας

Μετά πάροδο ανάπαυλας περίπου 2,50 ετών, ο κ. Πέτρος Δούκας (κάτοικος Πικερμίου) αποπειράται επανένταξη στο πολιτικο σκηνικό του τόπου!

Ο επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή υφυπουργός Οικονομικών με προσωπική επιλογή του προέδρου της “Νέας Δημοκρατίας” κ. Αντ. Σαμαρά θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, διεκδικώντας θέση στο νέο Κοινοβούλιο.

Η είδηση είναι πολλαπλά διασταυρωμένη, κατά συνέπεια έγκυρη και ως ένα βαθμό αποτελούσε τις τελευταίες ημέρες “κοινό μυστικό” σε ολιγάριθμο κύκλο κομματικών στελεχών της περιοχής.

Η εκτίμηση του κ. Π.Δούκα είναι ότι “μετά την αποδεδειγμένη μη εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου” έχει κάθε δικαίωμα να επανενταχθεί στον πολιτικό “στίβο” και “με την εμπειρία του να συνεισφέρει μέσω της “Ν.Δ.” και του Κοινοβουλίου, στην περιφέρεια Αττικής και στην παράταξή του”.

Με την ένταξη του κ. Πέτρου Δούκα στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, η μάχη της πολιτικής “επικράτησης”δεδομένου ότι στην καλύτερη περίπτωση το κόμμα της Ν.Δ. αναμένεται να κερδίσει 3 έδρες- μετατρέπεται σε ….. “σε σφαγή των αμνών” (!) και για του λόγου το αληθές, αρκεί η ανάγνωση των ονομάτων που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Κοινοβούλιο, συμπεριλαμβανομένων των τριών βουλευτών της καθώς και του …μεταταχθέντος από τον ΛΑ.Ο.Σ κ. Μ. Βορίδη.