Από την Τρίτη 18 Ιουνίου οι Εφορίες Παλλήνης & Κορωπίου θα λειτουργούν με αναβαθμισμένο σύστημα TAXIS. Δηλαδή: συναλλαγές μέσω διαδικτύου!

taxisnet
taxisnet

Κλειστές οι Εφορίες Παλλήνης & Κορωπίου τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 γίνεται η εγκατάσταση του νέου συστήματος TAXIS στις ΔΟΥ Παλλήνης και Κορωπίου με συνέπεια την ημέρα αυτή να μη λειτουργήσουν οι υπηρεσίες αμφότερων των Εφοριών.

Οι Εφορίες Παλλήνης και Κορωπίου θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 με το αναβαθμισμένο σύστημα TAXIS και με προφανή τα οφέλη για τον συναλλασσόμενο πολίτη, αφού:

μειώνεται το κόστος λειτουργίας και συντήρησης των Εφοριών
παρέχεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξυπηρετούνται από οποιαδήποτε ΔΟΥ της χώρας, αλλά και να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω σύγχρονων ηλεκτρονικών εργαλείων, όπως οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω internet και οι πληρωμές μέσω τραπεζών.

Σημειώνεται ότι ως και σήμερα το αναβαθμισμένο σύστημα TAXIS έχει εγκατασταθεί σε 29 Δ.Ο.Υ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Βλάχου

Στην εγκατάσταση του αναβαθμισμένου TAXIS στις ΔΟΥ Παλλήνης και Κορωπίου, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Βλάχος -από τον οποίο, για λόγους τάξης πρέπει να το δηλώσουμε, πληροφορήθηκε ο “Ν” την σχετική είδηση- επισημαίνοντας, ότι, «το νέο σύστημα θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, δημιουργώντας διαφανείς σχέσεις στις συναλλαγές μας με το κράτος.

Θέλω να πιστεύω, κατέληξε ο Βουλευτής Αττικής, κ. Γ. Βλάχος, ότι το νέο σύστημα εγκαινιάζει μια νέα σχέση μεταξύ της πολιτείας και των πολιτών, με σεβασμό στις υποχρεώσεις αλλά και στα δικαιώματα όλων μας.»