Σοβαροί υπαινιγμοί του βουλευτή περιφέρειας Αττικής κ. Γ. Βλάχου για την αξιοπιστία των διεργασιών του Συνεδρίου Ν.Δ.

Μείζον εσωκομματικό θέμα προκύπτει για το κυβερνών κόμμα μετά τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, κ. Γιώργου Βλάχου, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι μπορεί να υπήρξε και νοθεία στις διεργασίες του συνεδρίου, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Ποτέ δεν ήταν χειρότερα στο συνέδριο της ΝΔ», τόνισε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM” ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι στο παρελθόν όλα γίνονταν ιδανικά. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη. Κατ’ αρχήν, ανακοινώθηκε η λίστα εκλογής το άλλο απόγευμα και τα αποτελέσματα βγήκαν από την εφορευτική επιτροπή που ήταν επικεφαλής συνάδελφοι βουλευτές. Δεν μπορώ να ξέρω (αν έγινε νοθεία). Έχω ακούσει παράπονα. Εκλέχθηκαν 214, γιατί κάποιοι ισοψήφησαν. Ισοψήφησαν χωρίς να ξέρουμε τους σταυρούς τους. Πώς ισοψήφησαν; Αν δοθεί ο λόγος μεθαύριο στην Κεντρική Επιτροπή, θα το θέσουμε».

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, δεν είναι θέμα να αμφισβητώ τα αποτελέσματα. Έχω απορίες. Όταν ανακοινώνουν π.χ. για πρώτη φορά όχι σταυρούς, αλλά τη σειρά επιτυχίας. Αυτό για μένα δεν λέει τίποτα. Ένας που έχει 700 σταυρούς είναι στη 15η θέση; Μέτρησαν τους σταυρούς βουλευτές και δεν σεβάστηκαν καν αυτούς που ήταν εκεί όλη νύχτα να τους πουν ότι δεν θα βγουν αποτελέσματα και να πάνε σπίτι τους. Άλλη μια απρέπεια! Κι ενώ δόθηκαν και ήξερε κάποιος πόσους σταυρούς είχε σε κάθε κάλπη, περίμενε να δει το σύνολο. Προφανώς έχει την ευθύνη η οργανωτική επιτροπή. Και ο πρόεδρος, μέσα στα όλα μεγάλα του προβλήματα, θα βρει λίγο χρόνο να ζητήσει εξηγήσεις; Πιθανόν ναι…», είπε στη συνέχεια ο κ. Βλάχος.

• Σημειώνεται ότι στην σύνθεση των εκλεγέντων μελών στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ., συγκαταλέγονται και οι συμπολίτες μας, κ. Στέφανος Θ. Αγιάσογλου και Αδαμάντιος Α. Γάκης τα ονόματα των οποίων εμφανίζονται σε διάταξη συνέχειας.(προηγείται το όνομα του κ. Στ. Αγιάσογλου και ακολουθεί αυτό του κ. Α.Γάκη) Προφανώς, ή …. “ισοψήφησαν” ή ο πρώτος προηγείται σε σταυρούς προτίμησης και από …. σύμπτωση έπεται με λιγότερους ο κ. Α. Γάκης! Αμφότεροι ήταν υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου 2012 με την Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής.