«Αποβράσματα της κοινωνίας» για τον υπ. Υποδομών & Μεταφορών Κ. Καραμανλή όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό

Κ. Καραμανλής, υπ. Υποδομών και Μεταφορών

«Ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Κ. Καραμανλής.

Ειδικότερα:

Σε συνέντευξη στον Άρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στο ζήτημα της εισιτηριοδιαφυγής στα μέσα μεταφοράς λέγοντας πως όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο θα πρέπει να νιώθουν ως… «αποβράσματα της κοινωνίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και στην Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες.

Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο μετρό».

Ανασκεύασε μετά τον σάλο που προκάλεσε η αναφορά “σε αποβράσματα της κοινωνίας”

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανασκευάζοντας μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δήλωσε ότι «προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν “αποβράσματα” είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου».

https://youtu.be/IVVA7JfHUnk