“Μου δίνεις το αλάτι…;” (Αξίζει!)

"Μου δίνεις το αλάτι..;"

Τελικά, ό,τι συμβαίνει σε πολλές οικογένειες του Γέρακα, της Παλλήνης, της Ραφήνας, της Νέας Μάκρης, του Κορωπίου, του Αιγάλεω της Σαλαμίνας, της Ξάνθης της Καστοριάς και όποιας άλλης περιοχής στην ελλαδική επικράτεια φέρετε στο νου, συμβαίνει στις Η.Π.Α., στην Αγγλία και σε κάθε σημείο του πλανήτη. Δηλαδή: η οικογένεια συγκεντρώνεται στο τραπέζι για να γευματίσει με τους δύο γιους να έχουν στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο το πιρούνι ή το κουτάλι” χαμένους στο διαδίκτυο” ! Παίρνουν και στέλνουν μηνύματα σε χρόνο μηδέν κι αυτό συνεχίζεται μέχρι να σηκωθούν από το τραπέζι.   

Στο επισυναπτόμενο video, ο πατέρας, είδε κι απόειδε, οι γιοι του να μη εγκαταλείπουν το διαδικτυακό τους ταξίδι όσο βρίσκονται στο σπίτι και επίλεξε να αντιδράσει με τρόπο καταλυτικό! Έφερε κι αυτός στο τραπέζι την …τεχνολογία της γενιάς του δείχνοντας με τον τρόπο του τι μπορεί να συμβεί όταν όλοι στο σπίτι απομονώνονται στους εαυτούς τους.

Αν, λοιπόν, σας “εκφράζει” το video καλέστε τα παιδιά σας και δείτε το όλοι μαζί. Αξίζει!

Η ιστορία του σύντομου φιλμ: φτιάχτηκε από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Matthew Abeler και είχε σκοπό να δείξει την αποξένωση που επιφέρει η τεχνολογία στους ανθρώπους. Έχει τίτλο “Μου δίνεις το αλάτι;” κι έχει σαρώσει σε προβολές στο διαδίκτυο!-περίπου 17.000.000-

Επίσης, τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης κωμωδίας στα βραβεία του F16 Film Festival, το 2014. Κι όπως θα διαπιστώσετε βλέποντάς την, όχι άδικα!

Δείτε το VIDEO