fbpx

Κλειστός ο Προαστιακός ως αύριο πρωί ενώ οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης ΠλακεντίαςΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Κλειστός ο προαστιακός σιδηρόδρομος σήμερα λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία των εργαζομένων με νεότερη εξέλιξη το κλείσιμο και του σταθμού ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από ώρα 6.00 μ.μ. με μη προβλέψιμη την ώρα επαναλειτουργίας του. 

Δεδομένου ότι οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα τερματίζουν σήμερα στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, οι πολίτες που μένουν στην ευρύτερη περιοχή μας και θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ΜΕΤΡΟ με προορισμό την Αθήνα -πλην Συντάγματος- θα αναγκαστούν να μεταβούν στο σταθμό Πλακεντίας έχοντας υπόψη τους ότι το πάρκινγκ αυτοκινήτων μέχρι και αργά μεσημέρι ήταν υπέρ-πλήρες.

Σύμφωνα με προβλέψεις της Αστυνομίας, το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο από το τις 18.30 και μετά, καθώς στις 19.00 έχει προγραμματιστεί από την ΑΔΕΔΥ συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Κανονικά λειτουργούν ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ.