Σύλληψη 21χρονου για κλοπή τιμαλφών από μονοκατοικία. Ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους! Κατηγορείται για 13 διαρρήξεις

Αν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ήταν άλλης μορφής από αυτά που φέρεται ότι διέπραξε και ήταν σε επίπεδο πταισμάτων θα έπρεπε να απαλλαγεί λόγω ….ανήκεστης βλακείας!

Πήγε προχθές πρωί στην Αστυνομία και δήλωσε ψευδώς ότι του έκλεψαν την μοτοσικλέτα του για να τεθεί υπεράνω υποψίας και αποφύγει τη σύλληψη.

Μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε …φροντίσει να παραβιάσει την είσοδο μονοκατοικίας στην περιοχή Παπάγου και να σηκώσει όσα τιμαλφή βρήκε στα συρτάρια της κρεβατοκάμαρας.

Φεύγοντας με τη λεία του (αξίας 40.000 €) και λίγο πριν επιβιβαστεί στην μοτοσικλέτα του έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, οι οποίοι, πρόλαβαν να αποτυπώσουν στην μνήμη τους τα χαρακτηριστικά του, δεν πρόλαβαν όμως να τον πιάσουν γιατί χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Όταν λοιπόν πήγε να δηλώσει την απώλειά της μοτοσικλέτας προκειμένου να αποδώσει στον «άγνωστο» κλέφτη της μηχανής την διάπραξη της κλοπής, συνελήφθη και όχι μόνο. Εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια πλήθος διαρρήξεων σε σπίτια -13 για την ακρίβεια!- στις περιοχές Παπάγου, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Γέρακα, κ.ά., αποκάλυψε τα ονόματα των συνεργών του –δύο ημεδαπές- οι οποίες, ήδη, συνελήφθησαν και όλοι μαζί παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. –διατάχθηκε κύρια ανάκριση-

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος αλλοδαπός έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και επιπλέον, έχει παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί.

Πρόκειται για κλασική περίπτωση επιβεβαίωσης των αστυνομικών που άλλοτε ψύχραιμα κι άλλοτε με πολύ θυμό, δηλώνουν ότι «τους πιάνουμε, τους στέλνουμε στη δικαιοσύνη με βαριές κατηγορίες και λίγο καιρό μετά βρίσκουμε ίχνη τους σε διαρρήξεις, ληστείες και σε βιαιοπραγίες κατά πολιτών…»