Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για 27 διαρρήξεις/κλοπές σε οικίες του Πικερμίου και της Ραφήνας

dias

Συνελήφθησαν στην περιοχή του Κορωπίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 29 και 31 ετών, για διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Πικερμίου και της Ραφήνας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα, οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, συγκρότησαν σπείρα και το τελευταίο έτος, εισέρχονταν σε μονοκατοικίες και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει είκοσι επτά διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στις περιοχές Πικερμίου και Ραφήνας.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (λοστοί, κατσαβίδια κλπ), δύο φορητοί υπολογιστές, δεκαέξι κινητά τηλέφωνα, δύο φωτογραφικές μηχανές και πλήθος καρτών SIM.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.