Βάρκιζα: Στον ανακριτή ο συλληφθείς Σέρβος για τα 135 κιλά κοκαϊνης

Ένας 33χρονος Σέρβος είναι ο πρώτος συλληφθείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την έφοδο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε διαμέρισμα πολυτελούς πολυκατοικίας στη Βάρκιζα, στο οποίο βρέθηκε η ποσότητα ρεκόρ των 135 κιλών κοκαΐνης και πάνω από 10.000 ευρώ.

Ουσιαστικά το διαμέρισμα νοικιάστηκε για να μετατραπεί σε αποθήκη ναρκωτικων, σύμφωνα με πηγές, που δεν αποκλείουν ο νεαρός άνδρας σερβικής καταγωγής να είναι «αποθηκάριος» του μεγάλου κυκλώματος που διακινεί κοκαΐνη στους κύκλους των επωνύμων και τα κοσμικά στέκια της Αθήνας.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων.

Ο 33χρονος Σέρβος αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για την Τρίτη, οπότε αναμένεται να μεταβεί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης που ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του, δήλωσαν, όπως αναφέρει το policepress.gr, ότι «Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου».

«Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας», σημειώνουν ακόμη.