Στο Γ. Καραϊσκάκης η ρεβάνς της Εθνικής με την Κροατία

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ρεβάνς (12 Νοεμβρίου) της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών με την αντίστοιχη της Κροατίας για τα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ΕΠΟ δήλωσε στη FIFA το φαληρικό στάδιο ως έδρα της αναμέτρησης που θα κρίνει εάν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι στην τελική φάση του Μουντιάλ, το οποίο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι στην Ρωσία. 

Τις επόμενες ημέρες, η FIFA θα αποφασίσει εάν θα επιτρέψει τη μετακίνηση οπαδών, κάτι που αυτή τη στιγμή δείχνει απίθανο, δεδομένων και του… παρελθόντος, το οποίο φρόντισαν την Παρασκευή να επαναφέρουν οι Κροάτες στα ΜΜΕ της χώρας. Ενδεικτική η δήλωση του του προέδρου των οργανωμένων οπαδών της Κροατίας, Ίλια Πέρκοβιτς στον Τύπο της χώρας:

«Το 2011 είχαν έρθει με κράνη και άρχισαν να μας ρίχνουν μολότοφ και φωτοβολίδες με πιστόλια. Από τύχη δεν είχαμε θρηνήσει θύματα, αλλά είχαμε πολλούς τραυματίες. Μεταξύ αυτών και δύο παιδιά. Ένας συμπατριώτης μας είχε χάσει το δάχτυλό του και τον είχα συνοδεύσει στο νοσοκομείο.

Είχαμε κρύψει τις κροατικές εμφανίσεις κάτω από άλλα ρούχα για να μην κινδυνεύσουμε περισσότερο όσο περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο».