“Προ των πυλών” το νέο διοικητικό σχήμα του Παλληνιακού στην μετά-Στασινόπουλου “εποχή”

Με πρωτοβουλία του πρώην Προέδρου του Παλληνιακού, κ. Παναγιώτη Μερτύρη και την υποστήριξη μικρού αριθμού επιχειρηματιών της πόλης, μορφοποιήθηκε το σχήμα της ομάδας των φίλων του Συλλόγου που θα διεκδικήσει την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών της γενικής συνέλευσης, η οποία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. 

mertiris_takis_mikri__-3152800

Στο διοικητικό σχήμα δεν θα συμμετέχει ο κ. Π. Μερτύρης εμμένοντας στην πρόσφατη δήλωση του “για ολοκλήρωση του κύκλου μου στα διοικητικά του Παλληνιακού” θα συνδράμει όμως οικονομικά από κοινού με συμπολίτες του επιχειρηματίες, προκειμένου η ομάδα του ιστορικού Συλλόγου να συνεχίσει αδιατάρακτα την καλή αγωνιστική πορεία της στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑΝΑ επιτυγχάνοντας την άνοδο της στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. (μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος με διαφορά 6 βαθμών από τον 2ο στην κατάταξη της βαθμολογίας, Κεραυνό Κερατέας)

Η θετική, κυοφορούμενη εξέλιξη στα διοικητικά του Συλλόγου μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του γνωστού επιχειρηματία, κ. Ι. Στασινόπουλου που μέχρι πρόσφατα κράτησε μόνος του το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων του Παλληνιακού, δημιουργώντας ομάδα αξιώσεων και πρωταθλητισμού, αναπτέρωσε το ηθικό των φιλάθλων της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών της και πέραν πάσης αμφιβολίας συντηρεί τη δυναμική που χαρακτήριζε μέχρι και πρόσφατα το Σύλλογο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό blog, pallinipress.blogspot.gr “σε αγωνιστικό επίπεδο ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος” και με βάση τις διαβεβαιώσεις των αρχηγών της, Κολοτούρου, Χρυσάφη και Μουστόγιαννη “το σύνολο των ποδοσφαιριστών παραμένει στην ομάδα με μοναδικό μέλημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος…”

Νεότερες πληροφορίες σε σχέση με τις προτεραιότητες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει από την προσεχή γενική συνέλευση, αναφέρονται στη χάραξη στρατηγικής, μεθοδευμένης προσπάθειας για την προσέλκυση πολιτών με υψηλό κοινωνικό και οικονομικό πρόσημο, οι οποίοι, ενώ κατοικούν στην Παλλήνη τα 8-10 τελευταία χρόνια και εγνωσμένα είναι φίλοι του ποδοσφαίρου, διατηρούν “απόσταση” από την ομάδα της πόλης που διαμένουν.

 

Προϋπόθεση για την επιτυχία μιας τέτοιας προσπάθειας, η αλλαγή νοοτροπίας και η ανάπτυξη συναντίληψης και κατανοητικότητας εκ μέρους όσων θέλουν τον Παλληνιακό  “περιχαρακωμένο” στα όρια “μικρής κοινότητας.”