Εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ Ένωσης Συλλόγων Γονέων & των Συλλόγων της δημοτικής ενότητας Παλλήνης

alt

Η αίσθηση ευθύνης όταν και όπου υπάρχει δεν αναστέλλεται για οποιοδήποτε λόγο και για όποια αιτία. Με τα Σχολεία κλειστά λόγω της θερινής περιόδου, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης, αξιοποίησαν την ευκαιρία για να συμπληρώσουν την ενημέρωσή τους και να προετοιμαστούν αναλόγως, εν όψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου που ξεκινάει περίπου τρεις μήνες μετά και …. βγήκαν μπροστά. Ξεκίνησαν κύκλο ενημερωτικών συζητήσεων με τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, τον οποίο και θα συνεχίσουν με τα Σχολεία της Ανθούσας και του Γέρακα.

Στην πρώτη επικοινωνία που είχαν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Πέτρου, η ….συγκομιδή ήταν ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Σε εποικοδομητικό κλίμα, ακούστηκαν ιδέες, προτάσεις, επισημάνθηκαν προβλήματα και ελλείψεις και κατατέθηκαν απόψεις για μελλοντικές δράσεις με γνώμονα την υποστήριξη της καλής λειτουργίας των Σχολείων στην δημοτική ενότητα Παλλήνης.

Στο εικονιζόμενο στιγμιότυπο τα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης, Μιχάλης Μεταξάς, Δημήτρης Κοτρώνης, Μανούσος Ριτζάκης και Νίκος Σίμος εν μέσω εκπροσώπων των οικείων Συλλόγων Γονέων -διακρίνονται μεταξύ άλλων οι κ.κ. Δημήτρης Κόντης και Σωτήρης Οικονόμου- σε στιγμή εξέλιξης του διαλόγου.