Yπερχείλιση όμβρίων υδάτων σε φρεάτια αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης

Τις τελευταίες ημέρες, λόγω της έντονης και παρατεταμένης βροχόπτωσης, παρατηρείται σε ορισμένα φρεάτια αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ υπερχείλιση υδάτων.  

Διευκρινίζεται ότι τα νερά δεν προέρχονται από το δίκτυο ύδρευσης, αλλά πρόκειται για όμβρια ύδατα (νερά βροχής), ως αποτέλεσμα των αυξημένων απορροών των τελευταίων ημερών.

Το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων βρίσκεται σε φάση κατασκευής και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου, τυχόν εισροές υδάτων συγκεντρώνονται στα υπό κατασκευή τερματικά φρεάτια, τα οποία βρίσκονται στα υψομετρικά χαμηλότερα σημεία του δικτύου, με αποτέλεσμα την προσωρινή υπερχείλισή τους.

Ο Δήμος έχει ενημερώσει εγκαίρως την ΕΥΔΑΠ και συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας που υλοποιεί το έργο βρίσκονται ήδη επί τόπου, προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την εκτόνωση και την ομαλοποίηση του φαινομένου.

Η κατάσταση παρακολουθείται σε συνεχή βάση σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.