Εικαστική έκθεση με αξιόλογα έργα από τα μέλη του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής Γέρακα

Έργα με χρώμα, έμπνευση και προσωπική έκφραση εκτέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου 2026, στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΚΕ.Φ.Ε. Γέρακα.  

Η έκθεση διοργανώθηκε από το Δήμο Παλλήνης και με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τρίτης Ηλικίας κ. Δημήτρη Καρκούλια, αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο ΚΕ.Φ.Ε. Γέρακα, μέσα από δράσεις που προάγουν τη δημιουργικότητα και την ενεργή συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας.

Η αγιογραφία και η ζωγραφική αποτελούν βασικούς άξονες των δραστηριοτήτων του ΚΕ.Φ.Ε. Γέρακα. Τα μέλη του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου παρουσίασαν τα έργα τους και μοιράστηκαν με το κοινό τη δουλειά τους, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.