Σε Πολιτιστικό Πολυχώρο μετατρέπεται το ιστορικό κτίριο του 1ου Δημοτικού Σπάτων

Με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την αποκατάσταση του Ιστορικού κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων, συνεδριάζει την Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 08:30 μ.μ.το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σπάτων. 

Πρόκειται για την αλλαγή χρήσης του ιστορικού κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων από Σχολείο σε Πολιτιστικό Πολυχώρο και για τον σκοπό αυτό, το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εγκρίνει τη μελέτη και τα τεύχη της δημοπράτησης κατασκευής του έργου, προϋπολογισμού 74.108,65€ με Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, η συνολική προθεσμία για την ολοκλήρωση της σύμβασης ορίζεται σε τρεις (3) μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού και ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου στους
δύο (2) μήνες.

Ο διαγωνισμός είναι προγραμματισμένος για τις 11 Ιανουαρίου 2018