Εντυπωσιακή σε όγκο η προεκλογική συγκέντρωση του Ισίδωρου Μάδη στο «Μουσείο Βορρέ» Παιανίας

Αν, όχι, η μεγαλύτερη, βέβαιο είναι πως ήταν μια από τις πολυαριθμότερες συγκεντρώσεις αυτοδιοικητικού χαρακτήρα στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες, βράδυ, στο “Μουσείο Βορρέ” από τον συνδυασμό της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης, Αλλάζουμε Μαζί- Ισίδωρος Μάδης.”
Δημότες κάθε ηλικίας και από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Παιανίας έδωσαν το παρόν τους στην δεύτερη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου, Ισίδωρου Μάδη, προκαλώντας το αδιαχώρητο στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του “Μουσείου Βορρέ” γεγονός που μάλλον πρέπει να αιφνιδίασε ακόμη και τους διοργανωτές.

Ο κ. Ι. Μάδης κατά την ομιλία του διατήρησε σχετικά χαμηλούς τόνους στην κριτική που άσκησε στο Δήμαρχο Παιανίας παρότι ο θυμός εκ μέρους πολλών φίλων του συνδυασμού για την “ανθρωποκτονική” κριτική αντιμετώπιση που επιφυλάσσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Σπ. Στάμου προς το πρόσωπο του κ. Ι. Μάδη, ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής.

Η ομιλία του κ. Ι. Μάδη ήταν δομημένη κατά τρόπο που κάθε επί μέρους αναφορά του σε έργα ανάπτυξης ή διόρθωσης ή επιτάχυνσης της ολοκλήρωσης τους, είτε στα Γλυκά Νερά, είτε στην Παιανία, κατέληγε σε άσκηση κριτικής δίχως αφορισμούς και προσωπικές αιχμές.

Κοινή εκτίμηση της πλειοψηφίας των παρισταμένων, ότι ο λόγος του κ. Ι. Μάδη κάλυψε όλα τα μεγάλα θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και επιβαρύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και κυρίως, ότι απέφυγε επιμελώς να δεσμευθεί για δράσεις και παρεμβάσεις ψηφοσυλλεκτικού χαρακτήρα, άλλωστε και ο ίδιος σε κάποια στιγμή επίλεξε, να πει, «δεν με εκφράζουν οι μεγάλες κουβέντες, με χαρακτηρίζουν οι μεγάλες και επίμονες, εργώδεις προσπάθειες για να βγει αποτέλεσμα…»

Ο κ. Ι. Μάδης παρουσίασε στους δημότες ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων του συνδυασμού του και η γενική εικόνα που αναδείχθηκε από τις σύντομες αναφορές στον κάθε ένα και στην κάθε μια χωριστά, επιτρέπει να υποστηριχθεί ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων με καλό επίπεδο και κυρίως με …περίσσια διάθεση συνεισφοράς.