Μια ακόμη διάρρηξη χθες βράδυ σε κατοικία στη Διώνη Πικερμίου

Νέο περιστατικό διάρρηξης προστίθεται στην αλυσίδα των πολλαπλών κρουσμάτων παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Πικερμίου και Παλλήνης. 

Το βράδυ της Κυριακής 20 Ιουλίου, άγνωστοι διέρρηξαν κατοικία στον οικισμό της Διώνης, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες παραβίασαν παράθυρο και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών. Η παραβίαση έγινε αντιληπτή λίγα λεπτά αργότερα από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Μέχρι την άφιξη της περιπολίας, οι διαρρήκτες είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές μέγεθος της λείας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η καταγραφή των απωλειών από τους ιδιοκτήτες και τις αρμόδιες αρχές. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, γεγονός που αποδίδεται στην απουσία των ενοίκων τη στιγμή της εισβολής.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνα, συλλέγοντας υλικό από δημόσιες και ιδιωτικές κάμερες της περιοχής με στόχο την ταυτοποίηση των δραστών και της διαδρομής διαφυγής τους.

Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ασφαλίζουν επαρκώς τα σπίτια τους, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες ή κατά την απουσία τους, και να ειδοποιούν αμέσως την Αστυνομία για κάθε ύποπτη κίνηση ή παρουσία στην περιοχή.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.