Από τα ΚΕΠ τρεις νέες υπηρεσίες

Η αίτηση ένταξης στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ, η βεβαίωση αποδοχών συντάξεων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και πρώην ΤΑΠ – ΟΤΕ καθώς και η αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας αρμοδιότητας ΟΓΑ και διανομή των αντίστοιχων δελτίων, μέσω ενιαίου ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης αποτελούν τις τρεις νέες υπηρεσίες που παρέχονται από την Τρίτη 27 Μαΐου από τα ΚΕΠ.

Στο πλαίσιο μείωσης της γραφειοκρατίας και της απλούστευσης των διαδικασιών ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι «στόχος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι η περεταίρω ενίσχυση των ΚΕΠ με παροχή περισσοτέρων υπηρεσιών online».

Ενδεικτικά, ανέφερε, ότι από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί online περισσότερα από 200.000 πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης