fbpx

Το ΜΑΚΡΟ γιόρτασε τα 22 χρόνια λειτουργίας του με προσφορές, εδέσματα, μουσική & με χορό από την ομάδα του Συλλόγου Κρητών «η Μεγαλόνησος»

Είκοσι δύο χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει αυτές τις ημέρες ο επιχειρηματικός όμιλος ΜΑΚΡΟ και σε ότι αφορά το κατάστημα Παλλήνης, η επέτειος γιορτάστηκε το περασμένο Σάββατο με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών κάθε ηλικίας από πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής, των εργαζομένων, του διευθύνοντος συμβούλου της Makro Cash & Carry, κ. Antoine Peleyras και από πλευράς Δήμου Παλλήνης, του Δημάρχου Θανάση Ζούτσου και της Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής και εθελοντισμού, Ειρήνης Κουνενάκη. 

Από το πρωί του Σαββάτου και ως αργά μεσημέρι, μουσική μπάντα τριών νέων ανθρώπων από την περιοχή μας ερμήνευε συνθέσεις έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου ενώ σε ενδιάμεσο χρόνο, εμφανίστηκε επίλεκτη χορευτική ομάδα του Συλλόγου Κρητών Γέρακα, Παλλήνης, Ανθούσας «η Μεγαλόνησος» χορεύοντας σκοπούς της Κρήτης και –όπως πάντα- εντυπωσιάζοντας με την τεχνική αρτιότητα των μελών της.

Σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με πλήθος εδεσμάτων και ποτών, οι χώροι του καταστήματος είχαν επενδυθεί με αφίσες που υπενθύμιζαν τα 22 χρόνια λειτουργίας του ΜΑΚΡΟ στην Ελλάδα και τα 50 από την ίδρυση του επιχειρηματικού ομίλου ενώ αργά το μεσημέρι, με διαδικασία κλήρωσης αποδόθηκαν σε 7 τυχερούς πελάτες του καταστήματος που έκαναν αγορές από 29 Οκτωβρίου ως και 2 Νοεμβρίου 2014, προϊόντα συνολικής αξίας 1.500 €.

Χαρακτηριστικό στοιχείο στην εορταστική εκδήλωση του ΜΑΚΡΟ Παλλήνης η σχέση οικειότητας και εγκαρδιότητας μεταξύ πελατών και εργαζομένων στο κατάστημα, διαπίστωση η οποία ως ένα βαθμό, σηματοδοτεί μία εδραιωμένη αλληλογνωριμία και εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στο κατάστημα Παλλήνης εργάζονται περί τα 120 άτομα η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από την περιοχή μας, όπως άλλωστε και τα δύο στελέχη που έχουν την ευθύνη εποπτείας του. Ο κ. Στέλιος Μπενετάτος, διευθυντής του καταστήματος –ζει στο Γέρακα- και ο άμεσος συνεργάτης του, κ. Γιάννης Στάμου –ζει στην Κάντζα-.

Αναμφίβολα, η συμπλήρωση 22 χρόνων επιχειρηματικής λειτουργίας του ΜΑΚΡΟ παραπέμπει σε μια επιτυχημένη εξελικτική διαδρομή του επιχειρηματικού ομίλου, η οποία, εκτός των άλλων, αναδείχθηκε και σε παράλληλο χρόνο με την οικιστική και εμπορική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας, γεγονός που της δίνει προστιθέμενη αξία.

Τέλος, μία ακόμη παράμετρος που χαρακτηρίζει το επίπεδο κοινωνικής ευθύνης του ΜΑΚΡΟ Παλλήνης σε σχέση με την τοπική κοινωνία:
λίγο πριν την έξοδο από το κατάστημα, υπάρχει ειδικό «καλάθι» που «δέχεται» καταναλωτικά προϊόντα μακράς διάρκειας ή και είδη οικιακής χρήσης υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.

Η συχνότητα τροφοδοσίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι δύο φορές το μήνα και η συμβολή του ΜΑΚΡΟ Παλλήνης στην υποστήριξη των περίπου 1.300 ατόμων και των τριών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης, ιδιαίτερα σημαντική.

Την συγκεκριμένη συνεισφορά του ΜΑΚΡΟ Παλλήνης εξήρε με θερμά λόγια ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ευχαριστώντας και συγχαίροντας τον διευθύνοντα σύμβουλο του επιχειρηματικού ομίλου, κ. Antoine Peleyras στην σύντομη συνομιλία που είχαν στο χώρο του καταστήματος.

Στη φωτογραφία: (από δεξιά)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Makro Cash & Carry, κ. Antoine Peleyras, ο διευθυντής του καταστήματος Παλλήνης, κ. Στέλιος Μπενετάτος, ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο προϊστάμενος του καταστήματος Παλλήνης, κ. Γιάννης Στάμου και η αντιδήμαρχος Δήμου Παλλήνης, κ. Ειρήνη Κουνενάκη