Αναστέλλεται ο διαγωνισμός για την αποχέτευση στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων-Αρτέμιδος με απόφαση του ΣτΕ

Με απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ έγινε δεκτή η αίτηση της εταιρείας ΕΚΤΕΡ Α.Ε. κατά της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και της ΕΥΔΑΠ και αναστέλλει: 

1) Την υπ΄ αριθμ. 266/2021 απόφαση της ΑΕΠΠ κατά το σκέλος που έκανε δεκτή την προδικαστική προσφυγή της εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΟΜ και

2) Την πρόοδο του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την Α455/2018 διακήρυξη της ΕΥΔΑΠ για τη δημοπράτηση του διαγωνισμού του έργου κατασκευής δικτύων ακαθάρτων (δίκτυο αποχέτευσης) στις περιοχές Πικερμίου, Ντράφι, Αγίου Σπυρίδωνα, Διώνης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Η υπόθεση αφορά  το έργο της αποχέτευσης στο Πλατύ Χωράφι Σπάτων των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2019.

Η απόφαση του ΣτΕ είναι προσωρινή αν και οι υποθέσεις αυτού του χαρακτήρα, δεδομένου και του υψηλού επιχειρηματικού ανταγωνισμού “καταναλώνουν” πολύ χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.